• Fogászati rendelő Miskolcon

    Fogászati rendelő Miskolcon

  • Fogorvos Miskolcon

    Fogorvos Miskolcon

Fogfehérítés


A fogfehérítés a fogászat kozmetikai irányultságú szolgáltatása.

A dohányzás, a kávé, a tea, és a mai élelmiszerekben nagy mennyiségben előforduló mesterséges színezőanyagok illetve bizonyos gyógyszerek a fogak elszíneződését okozzák.

A fogászati kezelésektől tartó, félő pácienseknek fontos tudni, hogy a fogfehérítés egy kifejezetten esztétikai kezelés, és nem fogorvosi beavatkozás.

fogfehérítési eljárás során nem az a cél, hogy minden páciensnek vakítóan fehér fogazata legyen. Tudomásul kell venni, hogy egyéni eltérések vannak az egyének fogszínei között. Semmiben, így fogszínünkben sem vagyunk egyformák. Érdemes tisztázni azt, hogy nem a „fal” fehérségű fogszín elérése a cél. Ezzel szemben a lehető legvilágosabb, legszebb mosolyt biztosító, az arccal harmonizáló fogszín a kívánatos. A professzionális fogfehérítés hatékonyságára és eredményére garancia az orvosi felügyelet mellett történő kezelés.

 A fogfehérítést addig nem kezdjük meg, míg a szükséges előfeltételek nem biztosítottak.

Először is, professzionális szájhigiénés kezelésre van szükség, ami a fogkövek eltávolítását jelenti. Másodszor, a hibás széli záródású töméseket és szuvas fogakat el kell látni. A töméssel ellátott fogak esetében fehérítés folyamán tömés színe nem változik, fogfehérítés előtt ezt is mérlegelendő. 

A fogfehérítési eljárás tehát különösebb felkészülést nem igényel, és ha önnek van szabad másfél órája, már meg is kezdhető.

Fogfehérítés ára: 50.000 Ft

Kapcsolat

Üzemeltető:
Dr. Garadnai Nóra

Rendelő: 
3520, Miskolc, Gyula u 14.

Térkép itt

Telefon:

+36309650331                                                                                           
E-mail:

garadnai.nora@gmail.com

garadnainora@miskolcifogorvos.hu

Nyitvatartás : előre egyeztetett időpontban

Hétfő: 8.30 - 13.00

kedd: 13.00 - 19.00

Szerda:8.30 - 13.00

csütörtök:13.00 - 19.00

péntek: 8.30  - 12.00